Home

Model plangere politie agresiune

Plangere penala - agresiune fizica - Răspunsuri Avocatnet

  1. Plangere penala - agresiune fizica. Am depus, in decursul timpului, mai multe plangeri la aceeasi unitate de politie impotriva respectivului cetatean, referitoare la jignire si injurii .Exista o declaratie din partea acestuia prin care se angajeaza sa aibe o conduita civilizata vis-a-vis de persoana mea. va rog sa-mi da-ti un model de.
  2. Model de plângere penală. Categorie: Modele de contracte, cereri, acţiuni si alte acte. Comentarii. 51. Domnule Comandant/Procuror-şef, [1] Subsemnatul_, în calitate de parte vătămată [2], domiciliat în_, fac prezenta plângere împotriva făptuitorului [3]_ domiciliat în_, pentru comiterea faptei prevăzute şi pedepsite de art. [4.
  3. Plangeri, model plangere catre autoritati Posted in Uncategorized by stopsaralex on February 19, 2009 Dupa un drum la politie unde mi-a demonstrat ca ii era ruda comisarul IVAN de la circa 9 , am abandonat aceasta lupta. Ajuns in Italia am avut inca un atac de inima, banii, asa putini care ii primisem erau FALSI.. apoi am aflat ca hirtia de.
  4. Dacă asistați la săvârșirea unei fapte penale, sesizați de urgență primul echipaj de poliție (inclusiv la 112) sau intrați în prima secție de poliție sau parchet și redactați o plângere (dacă sunteți vătămat de infracțiune) sau un denunț (când cunoașteți despre o infracțiune)
  5. Model Plangere Politie Agresiune. Bistritean Amendat De Politie Pentru Ca A Injurat Conducerea Psd Pe Facebook Va Doresc Sa Putreziti In Puscariile Statului Coruptilor Aktual24. Un șofer Reclamat La 112 Pentru Că Era Agresiv și Injura A Fost Descoperit De Polițiști Fără Permis
  6. Cum să depui plângere și la ce să te aștepți. 24.03.2019. Plângerea penală se depune la secţia de poliție sau la parchetul (de pe lângă judecătorie, tribunal sau curte de apel, de la caz la caz, în funcție de infracțiuni, conform regulilor din Codul de procedură penală) de la locul săvârşirii infracţiunii, de la locul în.

Model de plângere penală Modele de contracte, cereri

Plangere impotriva procesului-verbal de aplicare a sanctiunii contraventionale cu amenda. Plangere impotriva respingerii cererii de eliberare a certificatului de stare civila cu ortografia limbii materne. Plangere prealabila adresata instantei. Plangere prealabila adresata organului de urmarire penala Nevinovat fiind am ajuns pe la politie, am dat declaratii amanuntite cu tot cu martor. Dupa doi ani, am contactat in luna feb. 2016 politistul care mi-a luat declaratia si a spus ca dosarul meu a plecat catre Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului in luna martie a anului 2015, deci dupa 10 luni Model de plângere. Subsemnatul datele dumneavoastră de identificare depun prezenta plângere împotriva persoanelor sau necunoscute (dacă nu știți pe cine acuzați). Dacă nu cunoaşteţi numele persoanelor (nu este obligatoriu să ştiţi aceste nume) scrieţi cât mai multe semnalmente ale acelor persoane (fizionomia, semne. MODEL DE PLANGERE Author: Bernard Noghiu Last modified by: Bernard Noghiu Created Date: 11/25/2010 8:32:00 AM Company: Revista 22 Other titles

Model plangere politie pentru injurii Stiu pe cineva care a patit la fel ca si tine. Plangere la politie. Agresiune verbala, injurii , calomnie - Răspunsuri. Defaimare, calomnie, injurii , hartuire si. Ce trebuie să conțină o sesizare? Model de sesizare ( plângere sau denunț). Plângerea poate fi adresată organului de poliţie sau. Titlu/Subiect: agresiune fizica si verbala, amenintare... Fata mea a fost amenintata , iar amenintarile au fost implinite deci a fost agresata fizic in strada. Am fost la spital si am depus dosar la medicina legala .Asteptam eliberarea certificatului medico legal. Am depus plangere penala la politie si totusi agresorul continua sa imi ameninte. 54.9. 46.67. Localitate: Marta. Data: 20-05-2012. Titlu/Subiect: amenintare, intimidare si agresiune verbala repetata. daca in timpul programului am fost agresata verbal violent, in mod repetat - pe parcursul mai multor luni si mai ales amenintata - de catre un client ostil, si am depus plangere la Politie, trebuie sa anunt obligatoriu si. Model De Plangere La Politie Impotriva Unei Persoane Buna ziua as dori sa ma ajutati cu un model de plangere impotriva unui proces verbal de contraventie pe scurt. 5 4 31 votes. Cod procedura penala 1 plângerea este încunoştinţarea făcută de o persoană fizică sau juridică referitoare la o vătămare ce i s a cauzat prin infracţiune Va trebui sa mergeti la politie si sa dati o declaratie prin care sa specificati ca a intervenit impacarea si va retrageti plangerea, conform dispozitiilor art. 158 NCP: (1) Retragerea plângerii prealabile poate interveni până la pronunţarea unei hotărâri definitive, în cazul infracţiunilor pentru care punerea în mişcare a acţiunii.

Totoodata tin sa precizez ca am mai avut o plangere penala sesizata Parchet in 2013.12.09 si desi, dupa zeci de vizite la Politie si Parchet, cu martori si inregistrari la ofiterul de serviciu si filmari pe sistemul CCTv de la Politia Municipiului iasi, , cu certificate medicale doveditoare, ramase fara rezultat, ca nu gasesc dosarul cauzei. Plangere la politie pentru agresiune. Plângerea poate fi adresată organului de poliţie sau procurorului, dar aceştia se pot şi autosesiza când află pe orice altă cale că s-a săvârşit o infracţiune, . Mai poate face plângere persoana care este soțul sau . Plangerea si denuntul se adreseaza organelor de ancheta (parchet, politie ) Plangere impotriva masurii sau actului de urmarire penala Plangere impotriva procesului-verbal de aplicare a sanctiunii contraventionale cu amenda Plangere impotriva respingerii cererii de eliberare a certificatului de stare civila cu ortografia limbii matern Bianca a depus plângere la Poliție pentru agresiune și șantaj împotriva fostului soț! + A obținut deja ordin de protecție. Bianca Drăgușanu a ajuns în fața oamenilor legii, în urma bătăilor primite din partea fostului soț, Alex Bodi! Frumoasa blondă nu a mai suportat tratamentul la care era supusă și a mers degrabă la.

Plangeri, model plangere catre autoritati Stop

[SESIZĂRI] Cum fac o plângere sau un denunț penal

Pagina de Internet a DNA folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței dvs. de navigare pe acest site. Pentru mai multe detalii puteți naviga aici OK, am înțeles și sunt de acord The DNA website uses cookies for enhancing your experience when browsing the website Agresiune sexuala. Trump, acuzat de agresiune sexuala de catre un fost fotomodel. Echipa presedintelui SUA dezminte relatarile. Echipa de campanie a presedintelui american Donald Trump a dezmintit relatarea difuzata joi de ziarul The Guardian in care un fost model il acuza pe Trump de o agresiune sexuala care s-ar fi petrecut in 1997, relateaza.

înjurături Model Plangere Politie Pentru Injuri

  1. Plangere penala. martie 26, 2014 Stiri juridice No comments. Avocat Drept Penal din Bucuresti va aduce la cunostinta printr-un breviar de informatii calitatea si pasii efectuarii unei plangeri penale. Asumata ca incunostintarea facuta de o persoana fizica sau juridica referitoare la o vatamare ce i s-a cauzat prin infractiune, aceasta trebuie.
  2. e personal. Model de plangere impotriva amenzilor aplicate de politia locala la regimul circulatiei. 27 septembrie 2019 gasesc in parbriz o nota de constatare cum ca sunt invitata la sectia de politie locala sector 4
  3. Retragere plangere penala de la politie pentru o agresiune. plangere. Întrebat de BogdanTheodor, 21 Ianuarie, 2016

formulez. PLANGERE CONTRAVENT IONALA. impotriva proc esul-verbal seria .nr. .di n data de., întocmit de agent di n cadrul br igazii de. politie rut iera Va rog sa dispuneti c onstatar ea nulitatii proces ul ui -verbal seria.nr. .si dispu nerea anularii In seara zilei de 11 ianuarie 2016, in jurul orei 20.50, am fost agresata verbal de soferul unui autoturism care a trecut in mare viteza prin fata mea pe TRECEREA DE PIETONI (aproximez cel putin 100-110 km la ora viteza cu care circula). Nu ar fi fost asta o mare nenorocire, nu trec niciodata, nici chiar pe trecerea de pietoni, fara a ma asigura temeinic Posts about model plangere written by stopsaralex. Faceti plangeri pentru fiecare institutie in parte : - Catre Inspectoratul judetean de politie a judetului -responsabila cu legalitatea operatiunilor economice ale caselor de schimb valutar- program de depunere 8-16.3 Un fotoreporter a depus o plangere pentru agresiune la Sectia 4 de politie impotriva jucatorului Ciprian Marica, dupa ce acestia ar fi fost implicati intr-un incident in trafic, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Politie Scrisoare oficiala - exemple scrisori oficiale - Model-de.ro Acest tip de corespondenta oficiala este destinat stabilirii, consolidarii si schimbului de informatii dintre institutii, asociatii nonguvernamentale, agenti comerciali, economici, administrative etc. Scrisoarea oficiala poate constitui proba in justitie sau o sursa documentara oficiala pentru cunoasterea si evaluarea activitatii.

Telefonul consumatorului Modul de depunere şi soluţionare a reclamaţiilor Model de adresare prealabilă către agentul economic Model de reclamaţie Sfaturi utile privind completarea Registrului de reclamații Alte autorități cu atribuții de protecție a consumatorilor Asociații obștești de consumatori. Supravegherea pieței Model Plângere prealabilă Sediul materiei: Art. 295 C. proc. pen. Domnule/Doamna Prim-procuror/Procuror general/Procuror șef/Comandat al Secției. poliție Plangere penala pentru injurii. Defaimare calomnie injurii hartuire si amenintare. Nicolae tonitza 8a sector 3 bucuresti 030113 romania. Si daca ma duc la politie sa depun plangere se vor sparge de ras. Model de plângere penală pentru victimele ameninţărilor pus la dispoziţie de irec prin bunăvoinţa avocaţilor voluntari

Parintii mei s-au mutat de aproape 4 ani la casa, intr-un oras mic de provincie. Acolo au intalnit niste vecini, care initial erau foarte draguti si dornici sa ajute, dar care in timp s-a dovedit a fi niste agresori (atat verbal, cat si fizic). Povestea este lunga si nu o detaliez aici pe toata. Pe scurt, parintii mei sunt amenintati si. O sesizare se face mai ușor decât crezi. Dana Ostacie - 20 iulie 2017. Pentru că multe lume ne scrie: Vreau să mă implic! Unde trimit sesizări? am făcut un mic îndrumar. În acest articol veți găsi modele de sesizări, date de contact ale instituțiilor responsabile și sfaturi despre cum formulăm o sesizare oficială Tulburarea Linistii Publice Sesizare Model Plangere Politie. Ce A Pățit Un Ploieștean După Ce A Sunat La 112 Să Reclame Că Vecinul Iși Bătea Nevasta. Tulburarea Linistii Model Reclamatie Politie Vecini. S A Rezolvat Problema Tulburarii Liniștii Publice L Au Amendat Pe Cetină Expresul De Buftea De ce cand se depune o plangere la politie sau un denunt, nu sunt testati cu testul poligraf reclamantii? Stiu ca au posibilitatea sa retraga plangerea sau ca sunt pedepsiti daca mint in declaratii, dar cred ca asa ar fi mai usor sa se testeze crebilitatea unui reclamant si sa fie luate mai in serios problemele. E ca si cand vorbesti de viol sau agresiune si n-ai certificat medico legal Acasă Etichete Plangere la politie pentru agresiune. Etichetă: plangere la politie pentru agresiune. Eveniment. Patru liceeni din Câmpina s-au luat la bătaie încât au ajuns... rnews-ianuarie 8, 2017. 0. Social. 30,683 Fani Îmi place

Tulburarea Linistii Model Reclamatie Politie Vecini. Zgomotele provocate de fam dvs in casa vecinei nu stiu daca cuiva i ar conveni sa si auda de dimineata pana la seara vecini cum. 286 2009 privind codul penal legii nr. O faci ca orice reclamatie la sectia postul de politie in circumscriptia careia domiciliezi Plangeri_pagina_principala. Înainte de a depune o plângere vă rugăm să consultați Condițiile procedurale privind adresarea unei plângeri admisibile reglementate în Procedura de soluționare a plângerilor aprobată Decizia nr. 133/2018. Dacă v-ați adresat operatorului pentru exercitarea drepturilor ce vă sunt recunoscute de.

Cum să depui plângere și la ce să te aștepți - Centrul de

Ce este hartuirea morala. Hartuirea la locul de munca poate capata mai multe forme, printre care se numara si hartuirea morala. Aceasta consta intr-un comportament agresiv si abuziv fata de un angajat sau un grup de angajati. Abuzul poate avea repercusiuni drastice asupra starii mintale a indivizilor si deterioreaza climatul de la locul de munca Download Model de Plangere penala Download formular Model de Plangere penala in format pdf, word, doc,. Descarcati gratuit cea mai buna varianta de statute, procuri ,contracte , imputerniciri, cereri , decizii,autorizatii,coduri, legi, ordonante 2015. Formular Plangere penala download gratis in format pdf, word, do TAGS: 112 agresiune apel clotilde armand politisti primar sectorul 1 semafor trafic. CITESTE SI. Accident VIOLENT cu șase victime, între care doi copii: Două mașini s-au ciocnit . 16:10 0 ANAF a publicat 'lista ruşinii' pentru al doilea trimestru al anului 2021. 15:57 31

Plangere - Modele act

Gasesti destul de usor un model plangere la politie pentru tulburarea linistii publice pe Internet pentru a verifica ce contine exact. Este bine insa sa stii ca desi legea este foarte clara, nu este aplicata uniform peste tot si ca depinde mult de autoritatile locale cat de sever decid sa intervina in aceste cazuri Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum. În ipoteza. Model contestatie amenda circulatie, anulare amenda rutiera, contestatie proces verbal de contraventie. Ghid de contestare. Model contestatie. Avocat Ias MODEL CERERE TIP PETIȚIE ătre entrul de reație, Artă și Tradiție al Municipiului ucurești In atenția doamnei Director ATENŢIE! În cazul în care câmpurile solicitate sunt completate corect veţi primi răspuns în termenul legal la adresa menţionată de dumneavoastră

Agresiune in Mall Vitan. Posted on October 23, 2008 by tineretului. 30 septembrie 2008 ora 18, Domnul X isi duce copii la locul de joaca din Mall Vitan. Doua mame se iau la cearta din cauza copiilor. Domnul X incearca sa le desparta, neavand succes le catalogheaza maimute pe amandoua. Una dintre cele doua isi cheama barbatul si il indica. Model Plângere penală Sediul materiei: Art. 289 C. proc. pen. Domnule/Doamna Prim-procuror/Procuror general/Procuror șef/Comandat al Secției. poliție Model de denunț în materie penală. Categorie: Modele de contracte, cereri, acţiuni si alte acte. Comentarii. 10. Domnule Comandant/Procuror-şef, [1] Subsemnatul [2]_, domiciliat în_, vă aduc la cunoştinţă săvârşirea următoarei fapte penale_ [3]. Data. Semnătura, [4 Noua politisti de la Sectia 16 de Politie care au torturat anul trecut doi barbati au fost trimisi in judecata. Ambii barbati au decedat in martie 2021, insa nu exista o legatura intre agresiune si deces, arata sursele judiciare. - Toate articolele Ziare.com pe tema: Politist agresiune

Agresiune fizică - violenţă - Întreabă un poliţist

Deplâng genul acesta de publicitate, a afirmat Depardieu pentru jurnaliștii agenției AFP.Surse judiciare au confirmat pentru publicația franceză Le Parisien că o tânără actriță a depus plângere pe numele actorului în data de 27 august 2018. În document se arată că Depardieu e acuzat de viol și agresiune sexuală, fapte pe care le-ar fi comis în două două zile diferite. Plângerea şi denunţul se adresează organelor de anchetă (parchet, poliţie). Nu este o problemă dacă organul de anchetă sesizat nu este cel competent, potrivit legii, întrucât organul căruia i-a fost adresată sesizarea are obligaţia să o trimită celui competent. Se recomandă formularea sesizărilor în scris şi depunerea lor la.

Cum depui o plângere când poliția te descurajează s-o faci

Un Proces-Verbal contraventional poate fi anulat daca fapta nu e descrisa suficient. Indiferent ca ne raportam la amenda circulatie, amenda viteza ori amenda parcare, prin Plangere impotriva amenzii , petentul poate anula un Proces-Verbal de constatare daca fapta este descrisa insuficient de politisti. Descrierea faptei este esentiala pentru ca. PLANGERE PENALA. Impotriva numitului Forna Dorin, pentru savarsirea infractiunii prevazuta si pedepsita de art. 260 C.P., in conditiile in care asa cum voi arata in continuare acesta a declarat mincinos in Dosarul 236/45/2007 al Curtii de Apel Iasi in repetate randuri aspecte in contradictie cu adevarul referitoare la asa zisele actiuni ale mele Procedura recuperare permis conducere retinut modele cereri posted on december 13 2011 by admin model plangere contraventionala contestatie impotriva procesului verbal model cerere eliberare certificat de grefa. Certificat de grefa din care sa reiasa numele partilor obiectul cauzei numarul dosarului fiindu mi necesar la politie in vederea.

Helen Drăghici, soția lui Bogdan Drăghici, președintele asociației T.A.T.A., a făcut plângeri împotriva acestuia, pentru agresiune sexuală, încă din 2017, la Secția 24 de Poliție din București și Protecția Copilului Sector 5, dar acestea nu au făcut nimic, a declarat pentru Libertatea Raluca Pană, avocata acesteia. Abia după o plângere făcută la Poliția Română au [ In atentia postului de Politie. Demean a depus la Procuratura municipiului Chișinău o plângere prin care a. Inspectoratul de Poliție Căușeni, pentru a fi . Vreau sa formulez o plangere la politie pentru infractiunea de amenintare si ma intereseaza cui trebuie sa o adresez? Model plangere penala - aspecte teoretice și practice - LJC ljc Model plangere penala 21/09/2018 - Posted by: Avocat Mihai-Cosmin TUDOR - In category: avocat penal, avocat penal bucuresti, avocat plangere penala, model plangere penala, plangere penala - No responses. Domnule/Doamna Prim-procuror Peste o jumatate de ora, m-am intors la locul stationarii autoturismului, unde am constatat ca un agent de politie mi-a adus la cunostinta faptul ca imi va intocmi un proces verbal de contraventie la legea circulatiei, fara sa primesc nici un detaliu despre ce fapta am comis sau ce incalcari ale legii am savarsit In mod normal cand mergi pe strada si cineva te loveste faci plangere la politie.dar in scoala recursul ultim era un asemenea exemplarcare mandru declara ca a format generatii intregi..Poate abordarea s-a schimbat dar comportamentul unora nu. Ar fi interesant si o evaluare a relatiei elev-profesor din prisma elevilor. Sa vedem surprizele

Iată etapele prin care trec plângerile adresate Comisiei Europene: În termen de 15 zile lucrătoare, Comisia Europeană vă va confirma primirea plângerii. Comisia Europeană vă va invita să depuneți din nou plângerea dacă nu ați utilizat formularul-tip. În următoarele 12 luni, Comisia Europeană vă va examina plângerea și va. Plangere, reclamatie, informare, NOTIFICARE. catre POLITIA RUTIERA ROMANA, NOTIFICARE DE INSTRAINARE, serviciul Inmatriculari AUTO Persoane Fizice. Buna ziua, Pe aceasta cale doresc sa va aduc la cunostinta ca am instrainat. autovehiculul marca FIAT ALBEA cu numarul de inmatriculare B 66 MDX Nu Indrăznim Pentru Că Avem Probleme Avem Probleme Pentru Că Nu Indrăznim Politie Politica. Model Plangere Contraventionala Lipsa Vinovatiei Lipsa Obiectiuni. Linistea Publica In Zona De Blocuri Intreabă Un Poliţist Politisti Ro. Contact Politia Locala Brasov. Multumiri D G P M B Poliția Română face parte din Ministerul Afacerlor Interne și este instituția specializată a statului, care exercită atribuții privind apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății private și publice, prevenirea și descoperirea infracțiunilor, respectarea ordinii și liniștii publice, în condițiile legii

Model de reclamatie politie - cruzimi impotriva animalelor. Deoarece fenomenul violentei impotriva animalelor creste si deoarece acest lucru poate fi stopat si prevenit de fiecare dintre noi, expunand persoanele care recurg la astfel de proceduri, si pentru ca este obligatia noastra sa schimbam ceva, voi posta un model orientativ pentru o. 30 septembrie 2008 ora 18, Domnul X isi duce copii la locul de joaca din Mall Vitan. Doua mame se iau la cearta din cauza copiilor. Domnul X incearca sa le desparta, neavand succes le catalogheaza maimute pe amandoua. Una dintre cele doua isi cheama barbatul si il indica pe domnul X. Domnul X primest Petiţie online. Conform art.2 din O.G. nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor cu modificarile si completarile ulterioare, prin PETITIE se intelege cererea, reclamatia, sesizarea sau propunerea formulata in scris ori prin e-mail (la adresa contact@politia6.ro), pe care un cetatean sau o organizatie legal constituita o poate adresa autoritatilor si.

Model de plângere: Cruzime față de animale. written by Steluta Luptam cu ce putem sa le ajutam, daca vedeti si voi sau stiti cazuri de cruzime fata de animale, haideti sa faceti plangere. Oamenii la noi nu sunt obisnuiti sa faca asta pentru ca zic ca politia oricum nu face nimic si asa si este. Tot ce trebuie sa faceti este sa. linkuri plangere la politie. Doua organizatii ale profesorilor fac plangere penala | Altele In demersul lor, cele doua organizatii profesionale au si sprijinul federatiilor Nu este tarziu ca, in al doisprezecelea ceas, ministrul Educatiei sa educatie si stiinta / organizatii. Sex in grup langa Politie Desi majoritatea se tem cade tamaie sa primeasca o scrisoare de reclamatie, aceeasi majoritate n-are habar cum sa redacteze una in cazul in care imprejurarile o cer; de cele mai multe ori vor utiliza aceleasi expresii sforaitoare care ii enervasera in scrisorile de reclamatie pe care le-au primit la randul lor. Exista cateva regul

ministerul afacerilor interne al republicii serbia sectorul de control interior al poliŢiei poliŢia În serviciu Despre agresiune! Categorie: Viata, asa cum este. Discuţie iniţiată de airamb. (102 răspunsuri) 7.349 afişări. Am fost victima unei agresiuni, m-am zbatut, nu mi s-a intamplat nimic, doar un ochi vanat si antebratul drept un pic vanat Acuzațiile de agresiune, un fenomen în Poliția Română Tortura și umilințele acuzate de bărbații din Baia nu reprezintă un caz singular în România ultimilor ani. Cazul Secției 16 din Capitală, unde doi bărbați au fost sechestrați și bătuți crunt în septembrie 2020, a scos la iveală mai multe abuzuri petrecute, de-a lungul. GHID PRACTIC Modele de cereri pentru justițiabili în materie penală. Prezentul ghid cuprinde 66 dintre cele mai uzuale cereri în materie penală și este realizat cu intenția de a răspunde unor necesități de ordin practic, venind astfel în sprijinul justițiabililor și reprezentanților acestora în contextul intrării în vigoare a noului Cod penal și a noului Cod de procedură. Sesizează o fraudă - Directia generala antifrauda fiscala DGA

A facut ala, cum il cheama, unul Orlando, o plangere ca vezi-doamne conferinta mea de presa e amenintare la adresa lui. Am declarat acolo despre asta si am depus o cerere, un denunt de agresiune, de hartuire impotriva familiei mele, a mea de catre acest jurnalist Model de plangere penala (introdusa la organul de urmarire penala ). V-as ruga daca puteti sa imi dati un model de plangere penala pentru tulburare de posesie si distrugere, am o sentinta definitiva de granituire . Cum se poate dovedi sau demonstra o tulburare. PLANGERE POLITIE TULBURARE POSESIE. Răspunsuri Avocatnet Mirela Vaida trece printr-o perioadă extrem de grea. De când a fost agresată chiar în direct, celebra prezentatoare TV nu își revine din șoc și continuă să se gândească la tot felul de lucruri rele. Astăzi, ea merge la poliție pentru a depune plângere, după care speră să se facă dreptate și să se simtă protejată, pentru.